Verloskundigen

Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten. Dit zijn wij van links naar rechts: Ingrid Barten, Simone Bosma – van der Geest en Hinke van Belzen – Slappendel. 

Ingrid Barten

Ik ben Ingrid Barten en sinds juli 2010 werkzaam bij Verloskundigenpraktijk De Vooroever, begonnen als pas afgestudeerde waarneemster en vanaf januari 2012 als mede-eigenaar. Ik geniet volop van mijn mooie vak en vind het altijd weer speciaal om een zwangerschap, bevalling en kraambed tot een goed einde te brengen. Zelf ben ik opgegroeid in Wieringerwerf en vervolgens gaan samenwonen in Middenmeer met mijn partner Hans (de broer van mijn collega Hinke). In 2019 zijn wij verhuisd naar Wervershoof en daar wonen wij ook weer met veel plezier. Inmiddels twee prachtige kinderen rijker. Onze dochter Fem is in 2017 geboren en onze kleine man Boet in 2019, na twee voorspoedige zwangerschappen en bevallingen, die uiteraard zijn begeleid door mijn topcollega’s! 

Naast verloskundige ben ik ook werkzaam als echoscopist en mede-eigenaar van echocentrum Eva van Hoorn. Het is een prachtige aanvulling op mijn vak en het is leuk om de zwangeren van onze eigen verloskundigenpraktijk een vertrouwd gezicht te geven bij de echo onderzoeken waarvoor wij nauw met Eva van Hoorn samenwerken. Denk hierbij aan de termijnecho, de 20 weken echo, groeiecho’s en pretecho’s. 

Naast mijn prachtige werk vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met mijn fijne gezinnetje, familie en vrienden, te sporten, in de keuken te staan (vooral ontbijtjes zijn mijn favoriet) en om heerlijk een rondje te varen met mooi weer! 

Verloskundigenpraktijk de Vooroever Noord-Holland Noord Geboorte Bevallen

Simone Bosma-van der Geest

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Na het afstuderen heb ik bij verschillende verloskundigenpraktijken in het land waargenomen zodat ik veel ervaring kon opdoen en veel verschillende manieren van werken als verloskundige ben tegengekomen. Ik ben er in die tijd achter gekomen dat ik graag in een kleine verloskundigenpraktijk wilde werken. Hierdoor heb je meer tijd en zie je mensen ook vaker zodat je een persoonlijke band kan opbouwen.

Sinds 2008 werk ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk De Vooroever. In het begin als waarneemster, maar uiteindelijk als maat. Ik voel me heerlijk op mijn plek in deze praktijk. Je kan de tijd nemen voor de mensen en echt een band opbouwen. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in de Wieringermeer, vlakbij Medemblik. Ik vind ons werkgebied dan ook heerlijk om in te werken en ken de omgeving erg goed. Ik ben helemaal op mijn plaats in deze verloskundigenpraktijk.

De zwangerschap en de geboorte van een kind is en blijft iets bijzonders en ik streef ernaar om dit voor iedere zwangere ook bijzonder te houden. 
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en zal zorgdragen voor een goede begeleiding van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Samen met Jan-Piet Bosma heb ik 3 kinderen.
Op 10 september 2011 ben ik bevallen van onze dochter Lorna Jeanette Anna Bosma.
Op 19 april 2015 ben ik bevallen van onze zoon Hidde Leonardus Johannes Bosma.
Op 10 september 2017 ben ik bevallen van onze dochter Julia Cornelia Pieternella Bosma.
Inderdaad 2 dochters op dezelfde dag! 

Abbekerk, Hauwert, Kreileroord, Lambertschaag, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Opperdoes, Oostwoud, Slootdorp, Twisk, Wervershoof, Wieringerwerf en Zwaagdijk-Oost.

Hinke van Belzen-Slappendel

Mijn naam is Hinke van Belzen – Slappendel en ik ben geboren en getogen in Wieringerwerf. Ik heb gestudeerd in Zuid-Limburg aan de Academie Verloskunde Maastricht en daar heb ik ook vier jaar gewoond. Maastricht is een prachtige stad en ik heb er met plezier gestudeerd.
Het eerste half jaar na mijn studie heb ik in verschillende praktijken waargenomen en in januari 2008 ben ik begonnen in Verloskundigenpraktijk de Vooroever waar ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin heb.
De populatie is divers en erg gezellig en met mijn collega’s kan ik het ook ontzettend goed vinden. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, wat een heerlijk vak!

In juni 2013 ben ik getrouwd en in oktober 2015 hebben we een prachtige dochter gekregen, Mara. Daarna hebben we in februari 2017 een fantastische zoon Mees gekregen en in oktober 2019 nog een mooie dochter Milou. Al met al ontzettend gelukkig! Ondertussen ben ik ook verhuisd van Medemblik naar Opperdoes waar ik heerlijk woon met mijn mooie gezin.

Ik wil jullie samen met mijn collega’s een goede begeleiding bieden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
Het is erg belangrijk dat je deze tijd goed ervaart, het is tenslotte ‘kostbaar goed’. Ondertussen kan ik ook uit eigen ervaring spreken en weet heel goed hoe belangrijk vertrouwen is.
Wij proberen je een veilige haven te bieden en willen graag dat je bij vragen of ongerustheden contact met ons opneemt. Ik vind het belangrijk om met veel aandacht jouw zorg goed vorm te geven en je een persoonlijke begeleiding te bieden in ons prachtige vakgebied.

Verloskundigenpraktijk de Vooroever Noord-Holland Noord Geboorte Bevallen
Scroll naar top