Onderzoek

PRIDE studie

Er is nog weinig bekend over aandoeningen en ziekten bij moeder en kind die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan. Om hier onderzoek naar te doen, hebben wij de PRIDE Study opgezet. Wij hopen van harte dat u wilt deelnemen als u sinds kort zwanger bent!

De PRIDE (PRegnancy and Infant DEvelopment) Study is een groot onderzoek onder zwangere vrouwen in heel Nederland. Voor dit wetenschappelijk onderzoek worden deze vrouwen en hun kinderen langere tijd gevolgd. Het belangrijkste doel is om factoren te ontdekken die van invloed zijn op de gezondheid van moeder en kind. De PRIDE Study wordt uitgevoerd door het Radboud universitair medisch centrum (Radboudumc) in Nijmegen in samenwerking met vele anderen waaronder de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en diverse gynaecologen. Op de website https://pridestudy.nl/ vindt u meer informatie over dit onderzoek en over de mogelijkheden voor deelname. 

EPI-pain studie

Voor deze studie zijn we op zoek naar vrouwen met een pijnlijke episiotomie (knip) vanaf zes weken na de bevalling.

Ben je nieuwsgierig en wil je mogelijk meedoen met het onderzoek?
Neem contact op met Sharon (sharon@pelvicpain.nl)) of info@bfhe.nl.
Bellen kan ook, op maandag, dinsdag en donderdagochtend zijn ze bereikbaar aan de telefoon: 0228-322166.

Geef aan dat je bent doorverwezen door ons (verloskundigen) of dat je dit zelf op onze website hebt gelezen en dat je belt over de epi-pain studie.
Fysiotherapeut/Bekkenfysiotherapeut MScBekkenfysiotherapie Hogen EschMolenweg GezondheidscentrumMolenweg 11b, 1601 SR  ENKHUIZENTel:0228-322166Buiten deze uren kunt u het antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen naar info@bfhe.nl

 

Scroll naar boven