Bevallen in het Dijklander ziekenhuis

Bevallen in een kraamsuite van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van het centrum voor geboortezorg. http://centrumvoorgeboortezorg.nu/home/ik-ga-bevallen/bevallen-in-een-kraamsuite/

Voorlichtingsavonden in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn

Op de voorlichtingsavond van het Dijklander Ziekenhuis krijgt u informatie over het verloop van de bevalling en het kraambed in het ziekenhuis.

Kijk voor datums van de voorlichingsbijeenkomst op de website van het 
centrum voor geboortezorg 

De voorlichtingsavonden beginnen om 20:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur . Een verloskundigen en verpleegkundige van de afdeling zullen deze avond leiden. De voordrachten worden gehouden in het personeelsrestaurant, begane grond, oudbouw. Ivm de coronamaatregelen zullen er momenteel geen rondleidingen worden gegeven op de afdeling verloskunde.

Heeft u belangstelling voor deze voorlichtingsavonden dan kunt u zich aanmelden bij het patiëntenservicebureau. 
maandag tot en met donderdag: 9:00 tot 16:00 uur
vrijdag: 9:00 tot 15:00 uur
Telefoonnummer: 0229 – 257 613

De presentatie van de voorlichtingsavond over de bevalling is online te bekijken. Klik hier.

Losse rondleiding

Ben jij (net) zwanger of wil je dat graag worden? Elke 1e dinsdag van de maand om 17:00u vindt er een rondleiding plaats van ongeveer een half uur. Je kan vrijblijvend zien waar je misschien wel gaat bevallen. Ook iemand die heel dicht bij je staat is van hart welkom, bijvoorbeeld de toekomstige papa, oma of tante.
In groepjes van maximaal 16 personen krijgten geïnteresseerden een indruk van het Geboortecentrum in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Heel graag 10 minuten van tevoren melden bij de centrale receptie van het ziekenhuis. 

Kijk voor datums van de losse rondleidingen op de website van het centrum voor geboortezorg

Scroll naar top