GeboorteTENS

De GeboorteTENS  is een apparaatje dat de weeënpijn voor, tijdens en na de bevalling verlicht. Het  werkt het op een moderne, lichaamsvriendelijke manier, zonder medicijnen en zonder risico’s voor jou en je kindje. Door milde elektronische pulsen wordt het pijnsignaal onderbroken en wordt sneller extra endorfine, de pijnstillende stof die het lichaam zelf ook produceert tijdens de bevalling, aangemaakt.

De GeboorteTENS is de eerste stap in pijnverlichting na een warme douche, bad of massage. Bij het gebruik van een GeboorteTENS heb je zelf controle over jouw mate van pijnverlichting. Als je behoefte hebt aan een andere methode, zoals een ruggenprik, een pompje remifentanil of een injectie met pethidine, kan je daar altijd nog voor kiezen.

Achmea verzekerden met een aanvullende verzekering krijgen de TENS gratis aangeboden. Andere verzekeraars betalen in geval van een aanvullend pakket meestal ook (een gedeelte van) de huur. Voor meer informatie: www.geboortetens.nl

De GeboorteTENS Birth is een apparaatje die de pijn tijdens je bevalling zou kunnen verminderen. Het is werkt op batterijen en is ongeveer zo groot als een mobiele telefoon. Als je weeën hebt, stuurt je lichaam pijnsignalen naar je hersenen. Het apparaatje blokkeert deze prikkels via lichte elektrische pulsen, zonder dat de kracht van de weeën daardoor wordt beïnvloed.

Scroll naar boven