Waarneming

Mijn naam is Evelien Tromp-Schipper, verloskundige bij praktijk De Vooroever.  

Vanaf mijn 17e ben ik samen met mijn jeugdliefde Martin, waar ik mee samenwoon op slechts 300 meter van de praktijk in Medemblik. Wij hebben drie prachtige kinderen: Rosa (2012), David (2013) & Samuel (2017). Leuk te vermelden dat ze alle drie in bad zijn geboren, een hele bijzondere ervaring!  

In juni 2008 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Antwerpen (B)! Vervolgens ben ik als verloskundige aan de slag gegaan in het ziekenhuis. Vanaf juni 2021 ben ik werkzaam als verloskundige bij praktijk De Vooroever.  

Als verloskundige ben ik betrokken bij een hele bijzondere periode in het leven van de aanstaande ouders. Ik vind het dan ook een voorrecht om dit life-event van zo dichtbij mee te maken en jullie daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Hierin vind ik het bieden van persoonlijke zorg en coaching erg belangrijk. 

​Hartelijke groet, 
Evelien Tromp-Schipper

Ik ben Roos Matla-Fodor, 25 jaar. Al vanaf dat ik een klein meisje was wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Sinds juli 2019 ben ik met veel plezier aan het werk bij de Verloskundigenpraktijk De Vooroever als waarneming. Ik vind het belangrijk om als verloskundige rust en vertrouwen uit te stralen. Daarnaast vind ik het belangrijk om te luisteren naar je wensen om de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk bij je wensen te laten aansluiten. 

Verloskundigenpraktijk de Vooroever Noord-Holland Noord Geboorte Bevallen

Melissa Blom (tekst en foto wordt aangewerkt)

Scroll naar top