BabyParade

Lauren Mol
Naam:Lauren Mol
Geboren op:24-03-2018
Gewicht:3488 gram
Dochter van:Joost Mol en Eline Hofland


Beste allemaal, 

  

Mijn naam is Fabiënne Bergsma, 24 jaar oud, geboren in Alkmaar en opgegroeid in Heerhugowaard. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan in deze regio, andere delen van Nederland en in Zambia. Vanaf augustus 2016 ben ik als vaste waarneemster werkzaam in deze verloskundigenpraktijk. 

 

Ik vind het heel bijzonder om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Het blijft een eer om onderdeel uit te mogen maken van zo’n belangrijke periode in het leven van een vrouw en haar partner. Met mijn begeleiding hoop ik jullie een positieve ervaring mee te geven in deze mooie, spannende en bijzondere tijd. 

 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, hopelijk tot ziens!  


Fabienne website


 

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik me graag alvast voorstellen voordat je me tegenkomt in de praktijk. Ik ben Rian Steltenpool, ik woon in Obdam en ik geniet van mijn werk als verloskundige.

Vanaf mei 2017 zal ik als waarneemster werken voor verloskundigenpraktijk De Vooroever (in verband met het zwangerschapsverlof van Ingrid en Simone).

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling of in de kraamperiode!

Groetjes en tot snel!

Rian

Rian steltenpool foto