BabyParade

Benjamin Lewis Middel
Naam:Benjamin Lewis Middel
Geboren op:16-05-2020
Gewicht:3478 gram
Zoon van:Winfred Middel en Jennifer Nuijens, broertje van Oliver


Nieuwe foto 1

Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten. Dit zijn wij van links naar rechts: Ingrid Barten, Simone Bosma - van der Geest, Hinke van Belzen - Slappendel en Fabiënne Bergsma. 

 

Ingrid Barten

Ik ben Ingrid Barten en sinds juli 2010 werkzaam bij Verloskundigenpraktijk De Vooroever, eerst als waarneemster en vanaf januari 2012 als mede-eigenaar. In 2006 ben ik begonnen met de opleiding tot verloskundige in Amsterdam en in juli 2010 ben ik afgestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan, in zowel verloskundigenpraktijken in de regio West-Friesland en Amsterdam als in Suriname. Inmiddels werk ik met veel plezier in deze regio. Ik geniet volop van mijn beroep en vind het altijd weer speciaal om een zwangerschap, bevalling en kraambed tot een goed einde te brengen. Zelf ben ik opgegroeid in Wieringerwerf en inmiddels woon ik samen met mijn partner Hans en dochter Fem in Middenmeer. Fem is in juni 2017 geboren na een voorspoedige zwangerschap en bevalling. Bij de nieuwsberichten kun je mijn eigen ervaring lezen.

Naast verloskundige ben ik ook werkzaam als echoscopist en mede-eigenaar van echocentrum Eva van Hoorn. Het is een prachtige aanvulling op mijn vak en het is leuk om de zwangeren van onze eigen verloskundigenpraktijk een vertrouwd gezicht te geven bij de echo onderzoeken waarvoor wij met Eva van Hoorn samenwerken. Denk hierbij aan de 20 weken echo en groeiecho's. 

Naast mijn prachtige werk vind ik het heerlijk om veel te sporten en in de keuken te staan. 

Hopelijk tot ziens! 

 

Simone Bosma-van der Geest

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Na het afstuderen heb ik bij verschillende verloskundigenpraktijken in het land waargenomen zodat ik veel ervaring kon opdoen en veel verschillende manieren van werken als verloskundige ben tegengekomen. Ik ben er in die tijd achter gekomen dat ik graag in een kleine verloskundigenpraktijk wilde werken. Hierdoor heb je meer tijd en zie je mensen ook vaker zodat je een persoonlijke band kan opbouwen.

Sinds 2008 werk ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk De Vooroever. In het begin als waarneemster, maar uiteindelijk als maat. Ik voel me heerlijk op mijn plek in deze praktijk. Je kan de tijd nemen voor de mensen en echt een band opbouwen. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in de Wieringermeer, vlakbij Medemblik. Ik vind ons werkgebied dan ook heerlijk om in te werken en ken de omgeving erg goed. Ik ben helemaal op mijn plaats in deze verloskundigenpraktijk.

De zwangerschap en de geboorte van een kind is en blijft iets bijzonders en ik streef ernaar om dit voor iedere zwangere ook bijzonder te houden. 
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en zal zorgdragen voor een goede begeleiding van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Samen met Jan-Piet Bosma heb ik 3 kinderen.
Op 10 september 2011 ben ik bevallen van onze dochter Lorna Jeanette Anna Bosma.
Op 19 april 2015 ben ik bevallen van onze zoon Hidde Leonardus Johannes Bosma.
Op 10 september 2017 ben ik bevallen van onze dochter Julia Cornelia Pieternella Bosma.
Inderdaad 2 dochters op dezelfde dag! 

Mijn bevallingservaringen kun je lezen bij de nieuwsberichten op onze homepage. 

 

Hinke van Belzen-Slappendel

Mijn naam is Hinke van Belzen - Slappendel en ik ben geboren en getogen in Wieringerwerf. Ik heb gestudeerd in Zuid-Limburg aan de Academie Verloskunde Maastricht en daar heb ik ook vier jaar gewoond. Maastricht is een prachtige stad en ik heb er met plezier gestudeerd.
Het eerste half jaar na mijn studie heb ik in verschillende praktijken waargenomen en in januari 2008 ben ik begonnen in Verloskundigenpraktijk de Vooroever waar ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin heb.
De populatie is divers en erg gezellig en met mijn collega’s kan ik het ook ontzettend goed vinden. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk, wat een heerlijk vak!

In juni 2013 ben ik getrouwd en in oktober 2015 hebben we een prachtige dochter gekregen, Mara. Daarna hebben we in februari 2017 een fantastische zoon gekregen, Mees. Al met al ontzettend gelukkig! Ondertussen ben ik ook verhuisd van Medemblik naar Opperdoes waar ik heerlijk woon met mijn mooie gezin.

Ik wil jullie samen met mijn collega’s een goede begeleiding bieden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of kraambed.
Het is erg belangrijk dat je deze tijd goed ervaart, het is tenslotte ‘kostbaar goed’. Ondertussen kan ik ook uit eigen ervaring spreken en weet heel goed hoe belangrijk vertrouwen is.
Wij proberen je een veilige haven te bieden en willen graag dat je bij vragen of ongerustheden contact met ons opneemt. Ik vind het belangrijk om met veel aandacht jouw zorg goed vorm te geven en je een persoonlijke begeleiding te bieden in ons prachtige vakgebied.
Hopelijk snel tot ziens!

 

Fabiënne Bergsma

Mijn naam is Fabiënne Bergsma, geboren in Alkmaar en opgegroeid in Heerhugowaard. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan in deze regio, andere delen van Nederland en in Zambia. Vanaf augustus 2016 ben ik als vaste waarneemster werkzaam in deze verloskundigenpraktijk. 

Ik vind het heel bijzonder om aanstaande ouders te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Het blijft een eer om onderdeel uit te mogen maken van zo'n belangrijke periode in het leven van een vrouw en haar partner. Met mijn begeleiding hoop ik jullie een positieve ervaring mee te geven in deze mooie, spannende en bijzondere tijd. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, hopelijk tot ziens!