BabyParade

Milan en Tess Reinstra
Naam:Milan en Tess Reinstra
Geboren op:26-09-2017
Gewicht:Milan 2110 gram en Tess 2050 gram
Zoon van:Jurjen en Karin Reinstra


Plaats van de bevalling

Je kunt in Nederland kiezen voor een thuisbevalling of een ziekenhuisbevalling. Het is belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt tijdens de bevalling. Dat kan thuis of in het ziekenhuis zijn. Uit onderzoek blijkt dat er geen verschil bestaat in veiligheid tussen een thuisbevalling of een ziekenhuisbevalling. Wel zitten er kosten aan een ziekenhuisbevalling vast, die soms (gedeeltelijk) vergoed worden door de verzekering. Bij de bevalling zal ook een kraamverzorgster aanwezig zijn, zowel thuis als in het ziekenhuis. Het is goed om voor de bevalling na te denken over deze keuze, maar hij kan ook tijdens de bevalling nog gemaakt worden. Alleen als de verloskundige ziet dat er iets niet goed gaat tijdens de bevalling beslist zij voor je en zul je naar het ziekenhuis moeten.

Voorlichtingsavonden in het Westfries Gasthuis

Op de voorlichtingsavond van het westfries gasthuis krijgt u informatie over het verloop van de bevalling en het kraambed in het ziekenhuis.

Kijk voor datums van de voorlichingsbijeenkomst op de website van het
Westfries Gasthuis.

De voorlichtingsavonden beginnen om 20:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur (inclusief rondleiding op de verloskamers). Een verloskundigen en verpleegkundige van de afdeling zullen deze avond leiden. De voordrachten worden gehouden in het personeelsrestaurant, begane grond, oudbouw.

Heeft u belangstelling voor deze voorlichtingsavonden dan kunt u zich aanmelden bij het patiëntenservicebureau.
maandag tot en met donderdag         9:00 tot 16:00 uur
vrijdag                                                9:00 tot 15:00 uur
Telefoonnummer 0229 - 257 613