BabyParade

Lucas Harm Lanjouw
Naam:Lucas Harm Lanjouw
Geboren op:06-02-2020
Gewicht:3040 gram
Zoon van:Robert Lanjouw en Ilona de Ruiter


Zwangerschapsyoga
Als je (net) zwanger bent, doe je er goed aan je niet alleen geestelijk voor te bereiden op de geboorte en het moederschap, maar ook lichamelijk. Zwangerschapsyoga is een alternatief voor zwangerschapsgymnastiek.
Dinsdagavond van 19:00 - 20:00 uur, 8 lessen voor € 100,-

Yoga na de bevalling
Yoga voor na de zwangerschap biedt de kersverse moeder een les aan die perfect op het lichaam en geest is afgestemd en rekening houdt met het herstellende lichaam. Zo kan veilig en ontspannen weer met het lichaam gewerkt gaan worden. Aan bod komen het trainen van buik- en bekkenbodemspieren, hoe je energieniveau op peil te houden en hoe je conditie weer op te bouwen. De basis is de hatha yoga. Ook het ontmoeten van en uitwisselen van ervaringen behoort tot de mogelijkheden tijdens de cursus.
Dinsdagavond van 20:15 - 21:15 uur, 8 lessen voor € 95,-

Moeder en baby yoga
Bij moeder en baby yoga worden op een liefdevolle speelse en veilige manier diverse oefeningen aangereikt die gebaseerd zijn op de klassieke hatha yoga houdingen en zijn een combinatie van aanraken, aaien, vasthouden, zingen en bewegen. Het accent ligt op ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Moeder en baby yoga is erg leuk! Buiten dat het een geweldige manier is om uw kind beter te leren kennen is het tevens een goede manier om samen te genieten en te ontspannen.
Maandagochtend van 9:45 - 11:00 uur, 8 lessen voor € 110,- 

Omringpas voordeel
10% korting op het lesgeld

Informatie / afspraak maken
De belangstellende kan zelf contact opnemen met yogadocente Irene van Kalleveen.
Telefoon: 06-51864656, email: info@touchyu.com of kijk op www.touchyu.com
Ook andere vormen van yoga behoren tot de mogelijkheden.

De cursus wordt in groepsverband gegeven.
Cursuslocatie: Nieuwe Steen 36 te Hoorn

Omringpas
Vergeet niet om uw omringpas bij de hand te houden als u gebruikmaakt van deze cursus. Alleen op vertoon van uw pas komt u in aanmerking voor het speciale voordeel!

Niet tevreden?
De docente is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de uitoefening van haar werkzaamheden. Omring bemiddelt alleen. Maar als u niet tevreden bent over deze service, dan horen wij dat natuurlijk graag van u, zodat wij in overleg met de docente de service kunnen verbeteren!

Omring 
088 206 89 10
www.omring.nl

Nieuwe Steen 36, 1625 HV Hoorn
Postbus 142, 1620 AC Hoorn