BabyParade

Lucas Harm Lanjouw
Naam:Lucas Harm Lanjouw
Geboren op:06-02-2020
Gewicht:3040 gram
Zoon van:Robert Lanjouw en Ilona de Ruiter


Thuis informatieavond borstvoeding bijwonen
05-11-2015

Flyer: https://dub111.mail.live.com/mail/ViewOfficePreview.aspx?messageid=mgDYqvqDJ_5RGVH9idZ18lzg2&folderid=flinbox&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&n=78420352

Nieuw!

De informatieavond over borstvoeding ‘thuis’ bijwonen? Dat kan via live streaming!

Informatieavond borstvoeding op je eigen tablet, smartphone of computer? Het kan! Op 19 november a.s. organiseert GGD Hollands Noorden in samenwerking met lactatiekundige/verloskundige Mieke Kreuk een live streaming.

Meedoen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ga naar www.ggdhn.nl/livestream en volg de informatieavond. Ook voor zwangeren en hun partner voor wie het lastig is om naar een informatieavond op locatie te komen.

GGD Hollands Noorden:
“We merken dat het bezoeken van een informatieavond op locatie soms lastig is. Bijvoorbeeld door het advies van bedrust, het regelen van oppas en/of vervoer. Of als de partner in het buitenland is voor werk. Nu kun je toch samen dezelfde informatie krijgen. Dat is handig om samen tot een keuze te komen.”

Het voeden van je baby
Als je zwanger bent, is het belangrijk om je te laten informeren over de verschillende mogelijkheden van voeden. Gewoon om te kunnen kiezen wat je straks wilt en hoe je het wilt. Maar ook omdat het makkelijker is als je weet wat je straks met je verloskundige of kraamverzorgende wilt bespreken. Tijdens de live uitzending geven we je informatie over hoe borstvoeding werkt, waar je op moet letten bij de baby en hoe borstvoeding op gang komt.

Meedoen?
Het werkt heel eenvoudig. Je gaat op 19 november om 19.30 uur naar www.ggdhn.nl/livestream, dan start de lactatiekundige/verloskundige Mieke Kreuk met de informatieavond. Tussendoor kun je je vragen (anoniem) stellen. Je vragen worden tijdens de avond beantwoord. Je hoeft je vooraf niet op te geven!

Meer informatie? Ga naar:
www.ggdhn.nl/livestream