BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Extra waarneming in juli
08-06-2015

Beste Cliënten en partners,

Middels dit bericht willen wij jullie laten weten dat wij in de maand juli een extra waarneemster krijgen. Wij krijgen deze periode niet rond met de diensten en spreekuren. Simone heeft de maand juli nog verlof en Ingrid kan alleen deze maand op vakantie.

Wij hebben daarom voor de maand juli een leuke waarneemster weten te regelen, Anne-Marieke Honigh-Brak uit Gouda. Zij zal in deze maand een aantal spreekuren en diensten voor ons draaien.

In de maand juli zullen jullie dus Hinke, Petra en Anne-Marieke treffen. Wij vinden het belangrijk dat degenen die in de maand juli uitgerekend zijn haar op het spreekuur al ontmoeten. Wij zouden deze zwangeren dan ook graag tegen die tijd bij haar op het spreekuur inplannen op vrijdag 3 juli. Dit is de eerste spreekuurdag die zij voor ons zal doen en daarna zal zij de eerste dienst ingaan.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, bij vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

 

Hieronder een introductie van Anne-Marieke zelf.

Anne-marieke foto

 

Beste zwangere en partner!                                                                                                             

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen:

Ik ben Anne-Marieke Honigh, samen met mijn man Benjamin woon ik in Gouda. In de zomerperiode, gedurende de maand juli, zal ik de verloskundigen van De Vooroever ondersteunen, als waarnemend verloskundige.

Naast het werk als verloskundige, houd ik van creatief bezig zijn en bak ik graag. De zwangerschap en alles eromheen vind ik heel speciaal en ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik jullie in deze periode mag begeleiden en ondersteunen.

Ik zie er erg naar uit om jullie te ontmoeten!