BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Praktijk Groosk
06-11-2014

Praktijk Groôsk

 

Praktijk Groôsk is een Westfriese praktijk voor Zwangerschapsbegeleiding,  coaching en gestalt psychotherapie. 

Mis je de controle over je eigen tijd? Voel je je neerslachtig en lusteloos? Ben je veel aan het piekeren? Lukt het niet om moeilijke situaties te verwerken? Ben je ontevreden over jouw intimiteit en seksualiteit?

Je wilt:
  • Bewust door het leven gaan:
  • Lekker in je vel zitten;
  • Uit het leven halen wat er in zit;
  • Je niet schuldig voelen als je een avondje niets doet;
  • In een veilige, discrete omgeving jouw problemen omzetten naar positieve energie.

Dan ben je bij Praktijk Groôsk op het juiste adres. Groôsk, wat in het Westfries “Trots” betekent is een Westfriese praktijk voor coaching en psychotherapie vanuit de gestaltmethodiek. Via individuele (coachings)gesprekken zullen we samen de antwoorden vinden die je zoekt.

Praktijk Groôsk is gevestigd in Venhuizen en daardoor ook voor Enkhuizen, Stede-Broec, Medemblik en Hoorn goed te bereiken!

Omdat je trots wilt zijn op wie je bent.

 

Zwangerschapsbegeleiding en begeleiding van jonge ouders

Praktijk Groôsk heeft een aanbod voor vrouwen die een kindje verwachten:  Begeleiding tijdens de zwangerschap. Zit je niet lekker in je vel, ben je rusteloos, voel je je neerslachtig of onzeker of zijn er andere moeilijkheden die ervoor zorgen dat je niet van je zwangerschap kunt genieten? Dit is niet gek, raar of iets om je voor te schamen. Het is juist erg belangrijk voor jezelf en je kindje om dit bespreekbaar te maken. Doorbreek het zwijgen en maak vandaag nog een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Ook ouders met een jong gezin die de grip op hun eigen leven en gezinsleven willen vergroten kunnen bij de praktijk terecht.

Maak een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Of vul je gegevens in op het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk om contact met je op.