BabyParade

Lucas Harm Lanjouw
Naam:Lucas Harm Lanjouw
Geboren op:06-02-2020
Gewicht:3040 gram
Zoon van:Robert Lanjouw en Ilona de Ruiter


Jonge Moedergroep
27-03-2013

 Jonge moedergroep schagen

Jong en Moeder !?

DE groep voor zwangere meiden en jonge moeders

Ben jij ook een (aanstaande) jonge moeder en jonger dan 24 jaar en heb je zin om andere moeders of zwangere meiden van je eigen leeftijd te ontmoeten? Kom dan naar de jonge moedergroep! Met of zonder partner verder, het regelen van kinderopvang, het opvoeden van je baby… allerlei onderwerpen komen ter sprake… Onderwerpen waar je als jonge moeder misschien mee zit of gewoon meer over wilt weten!

Het jongerenwerk van Kern8 organiseert bijeenkomsten voor jonge moeders en zwangere meiden één keer in de twee weken op de donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De eerste zal starten op donderdagochtend 21 maart. Tijdens de ochtenden ligt de nadruk op het uitwisselen van ervaringen, het leggen van contact met meiden die ook jong een kind hebben gekregen of nog zwanger zijn.

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden en natuurlijk  mag en kan je kindje mee.  De locatie is Markt 18, in de huiskamer van Kern8 (verdieping -1) te Schagen. Voor meer informatie of vragen, kan je contact opnemen met Naomi Weertman: 06-81691413 of Naomi.weertman@kern8.nl.