BabyParade

Filemon Schouten
Naam:Filemon Schouten
Geboren op:04-08-2019
Gewicht:3840 gram
Zoon van:Henrie en Katrien Schouten, broertje van Jalissa, Mayara en Manuel


Kraampakket of Babyspullen over?
20-10-2012

Spullen uit kraampakket over of heeft u nog babyspullen staan die u niet meer gebruikt?

Er zijn twee goede stichtingen die deze spullen verzamelen en ze brengen bij de mensen die
ze hard nodig hebben.

Stichting Baby Hope

Stichtings Baby Hope verzamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa. Doel is meer hygiëne tijdens bevallingen, zodat meer vrouwen hun pasgeboren baby's leven en wel tegen zich aan kunnen drukken.
Stichting Baby Hope is medio 2003 opgericht door een moeder die haar ongebruikte kraampakket niet wilde weggooien. Baby Hope is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van 291 inzamelingspunten door heel Nederland. Daarmee ondersteunt de stichting maar liefst 15 kraamprojecten in 12 landen!

Stichting Babyspullen

Stichting Babyspullen verzamelt alles wat een baby of een klein kind nodig heeft. Onder andere babykleding tot maat 86 voor jongens en meisjes, maar ook voor verzorgingsproducten en meubels vinden zij een geschikt adres. De ingezamelde babyspullen worden verzonden naar ouders die het financieel minder breed hebben en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als je het zelf financieel minder breed hebt kan je ook een passende doos met babyspullen aanvragen. Doormiddel van de donaties wordt er een divers aanbod van babyspullen geleverd. Deze worden gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Op de website geef je aan waar je behoefte aan hebt, zodat wij voor jou een passende doos met babyspullen kunnen samenstellen.