BabyParade

Lucas Harm Lanjouw
Naam:Lucas Harm Lanjouw
Geboren op:06-02-2020
Gewicht:3040 gram
Zoon van:Robert Lanjouw en Ilona de Ruiter


Massage praktijk Wieringerwerf
16-04-2019

Ik ben Aniek en ik heb een eigen praktijk in Wieringerwerf speciaal voor vrouwen met behandelingen gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Je kunt bij mij terecht voor een massage en voor een NEI-Therapie consult. Daarnaast pas ik Aromatherapie toe, wat een super aanvulling is om zowel fysieke als mentale klachten aan te pakken. Ik kan je tijdens je zwangerschap helpen met rug-/schouderklachten, voetklachten, stress gerelateerde klachten en kan je ondersteuning geven door ontspanning te bieden tijdens deze mooie maar ook drukke periode. Mijn behandelingen worden vanuit de aanvullende verzekering geheel/gedeeltelijk vergoed bij een deel van de zorgverzekeraars.

Daarnaast ben ik getraind Docent Oosterse babymassage. In de lessen die ik geef komt de volledige Shantala Babymassage aan bod, zodat je een ontspannen volledige lichaamsmassage aan je kindje kan geven. Er komen daarbij aanvullende technieken vanuit de Shiatsu en Holistisch pulsen voorbij. De technieken zijn zeker ook toepasbaar als de kinderen wat groter worden. Ook zingen we liedjes met bewegingen en krijg je voldoende informatie om je kindje te ondersteunen bij darmkrampjes, doorkomende tandjes, prikkelgevoeligheid en voorkeurshouding. De lessen zijn zowel individueel als in groepjes te volgen en bij jou thuis of in mijn praktijk.

Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn praktijk.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op! Dat kan via: massagepraktijk-aniek@outlook.com / 0613040892

Neem ook eens een kijkje op mijn site: www.massagepraktijk-aniek.nl