BabyParade

Lucas Harm Lanjouw
Naam:Lucas Harm Lanjouw
Geboren op:06-02-2020
Gewicht:3040 gram
Zoon van:Robert Lanjouw en Ilona de Ruiter


Mom in Balance in Medemblik
24-10-2018

https://www.mominbalance.com/nederland/nl/

ZWANGER WORKOUTS

Wist je dat sporten tijdens je zwangerschap niet alleen gezond is voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje? En dat je minder fysieke klachten ervaart en sneller herstelt van je bevalling als je een goede conditie hebt? Onze Zwanger workouts helpen je hierbij en zijn geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie. De lessen zijn op maat gemaakt voor jouw zwangere lichaam en ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten. 

Naast een wekelijkse training onder professionele begeleiding ontvang je bij je abonnement ook ons boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ en een trainingsband. Krijg je toegang tot je eigen persoonlijke online omgeving waarin je je lessen zelf makkelijk kunt wijzigen, vind je hier workout video's voor thuis en inspirerende tips voor tijdens je zwangerschap.

Je kunt van start gaan met de Zwanger workouts vanaf het begin van je zwangerschap en mee blijven trainen tot je uitgerekende datum. Ook na je bevalling helpen we je om weer Back in Shape te komen zodat je volop kunt genieten van het moederschap. Blijf actief en voel je fit tijden je zwangerschap en daarna!

BACK IN SHAPE WORKOUTS

Hoera, even tijd voor jezelf! Met de Back in Shape workouts kun je vanaf 6 weken na de bevalling en na overleg met je verloskundige of gynaecoloog tijdens de 6 weken-controle weer (voorzichtig) werken aan een actief herstel van je lichaam en opbouw van conditie. De training wordt gegeven door deskundige trainers en is ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodem fysiotherapeuten. Zo sport je altijd op verantwoorde wijze. De uitdagende workouts in de frisse buitenlucht zorgen er bovendien voor dat je je weer sterk en energiek gaat voelen!

MPOWER WORKOUT

Mpower is een intensieve training die uitdaging, competitie én fun combineert en zo body en mind een boost geeft. Met professionele trainers werk je, samen met andere inspirerende vrouwen, aan het opbouwen van fysieke en mentale power. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren.

Deze total body workout is een combinatie van kracht, cardio en high intensity oefeningen, die je veelal in teamverband uitvoert om jezelf te blijven pushen. Zo kun je elkaar stimuleren én uitdagen: wie zet net dat stapje extra? Elke twee maanden staat in de training één onderdeel centraal, bijvoorbeeld core of billen & benen. Lukt het jou om je record te breken? We challenge you!

Wij raden aan om pas minimaal vijf maanden na je bevalling met Mpower te beginnen. Mpower daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Want als je goed in je vel zit, durf je meer, kun je meer en wíl je meer. Zo voel je je als drukbezette vrouw altijd on top of the world. Your world.