BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Cursus Zwanger, gezond en fit in Medemblik
17-04-2018

Cursus Zwanger, gezond en fit!

 

GGD Hollands Noorden start op 25 juni weer een cursus ‘Zwanger, gezond en fit!’ in Medemblik. Bij deze cursus ligt de nadruk op actief bewegen, houding en conditie. Vanaf ongeveer 25 weken zwangerschap kan gestart worden met de cursus.

 

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk fit te blijven. En gezond! Bovendien is het fijn te weten wat een zwangere straks te wachten staat als de bevalling begint en de baby er is. De cursus ‘Zwanger, gezond en fit!’ besteedt aandacht aan deze onderwerpen. Het oefenen van conditie en belangrijke spieren rondom het bekken neemt een belangrijke plaats in tijdens de cursus. Tips over houding, ontspanning, toiletgedrag; informatie voor het dagelijks leven, die meteen al winst opleveren.

 

De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten die in de avonduren plaatsvinden. Bij één van de lessen is ook de partner welkom.

 

Data, tijdstip, locatie en kosten
Data : start maandag 25 juni, 2, 9, 16, 23, 30 juli, 6 augustus 2018
Tijdstip : 19.30 – 20.45 uur
Locatie : CJG St Maartenshof, St Maartenshof 36F, 1671 CR Medemblik
Kosten : €60,- per deelnemer.

 

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?
Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. (Toekomstige) ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

 

Aanmelden en meer informatie Aanmelden kan via www.ggdhollandsnoorden.nl/Cursussen.
Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-0100557 (ma t/m vr van 8.30-16.30 uur).