BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Geboortehart onderzoek zoekt deelnemers
30-10-2017

Beste zwangere,

 

Via deze weg willen we jullie op de hoogte stellen en uitnodigen om deel te nemen aan een project dat gaat over de zorg die je ontvangt.

 

De afgelopen jaren hebben de zorgverleners in jouw regio de geboortezorg opnieuw ingericht. Een aantal zaken gaan anders dan voorheen, maar is iedereen daar wel tevreden over?

In samenwerking met een verloskundige en gynaecoloog uit de regio Hoorn, en het AMC, heeft een onafhankelijk onderzoekster in 2016 gekeken naar wat de zorgverleners zelf van deze zorgvernieuwing vinden. Waar lopen ze tegenaan en wat gaat er al heel goed?

Daar kwamen we tot de conclusie dat het belangrijk is om degene die de zorg ontvangt, de zwangere, hierover te spreken. Is zij wel tevreden met de ontvangen zorg? En wat verwacht zij van de zorg?

 

Afgelopen september zijn we daarom een onderzoek gestart om dit van jullie te horen.

We hopen op informele wijze met jullie te praten over verschillende aspecten van de zorg. Goed om te weten: er wordt zorgvuldig omgegaan met alle informatie en je deelname is anoniem.  

 

Je kan op twee manieren deelnemen aan het onderzoek:

 

  1. Kom op 8 november om 19:30 naar het Centrum voor Geboortezorg (Maelsonstraat 9) in Hoorn, om in groepsverband met andere zwangeren samen te praten over jouw ervaring met de ontvangen zorg. Op deze avond is de onderzoekster en iemand van de Moederraad aanwezig. Je reiskosten worden vergoed, en er is koffie/thee met iets lekkers aanwezig.

 

  1. Plan een interview met de onderzoekster in van ongeveer 1 uur. Het wordt in overleg tussen eind oktober en de kerstvakantie ingepland.

 

 

Lijkt het je interessant om hieraan mee te werken?

Laat het ons, of je verloskundige weten.

Je mag ook altijd even bellen om meer te weten te komen over het onderzoek.

 

Vriendelijke groeten,

 

Namens het onderzoeksteam,

Britt Myren

britt.myren@gmail.com

0615266264

ma-di-do