BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Groei en bloei! Persoonlijke ontwikkeling
22-06-2017

Groei en bloei!

Vier avonden gericht op zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. 
Loop je jezelf soms voorbij? Voelt het af en toe of je vooral bezig bent een goede partner, ouder, zoon/dochter of werknemer te zijn? Geniet je van het leven maar voelt het soms als een sneltrein waar het leven aan je voorbij raast? Wij nodigen je uit om even stil te gaan staan en om je heen te kijken.
Aan de hand van een creatief aanbod (spel, tekenen, drama, schrijven) en ontspanningsoefeningen ga je op een ongedwongen manier aan de slag met wie jij bent. Ontdek je valkuilen en zet je kwaliteiten in het licht!
We bieden je de gelegenheid om tijdens deze vier avonden te onderzoeken wat er voor jou echt belangrijk is. Waaraan wil jij je tijd en aandacht geven? Welke keuzes maak je daarin en waarom? Vind je het tijd om weer je eigen richting te bepalen? Welkom!


Claudia en Kim

 

Wie?
Claudia de Vries is creatief therapeut en psychodramatherapeut en werkzaam in de jeugdzorg en eigen praktijk. Kim Molenaar is creatief therapeut en contextueel hulpverlener en werkzaam binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. Beiden hebben ruime ervaring met zowel kinderen als volwassenen.

 

Waar?
Sociaal-cultureel centrum de Schoof, Wervershoof

 

Wanneer?
Dinsdagavond 26 september, 3 oktober, 10 oktober en 17 oktober 2017
van 19:30-21:30 uur

 

Pilot-prijs:
90,-

 

Opgave of meer info per mail: info@claudiadevries.nl