BabyParade

Mees van Weerden
Naam:Mees van Weerden
Geboren op:13-03-2019
Gewicht:3900 gram
Zoon van:Herman en Anouk van Weerden - Verblaauw


Oefentherapeut Mensendieck Jolien Glas
19-06-2017

Jolien Glas Oefentherapeut Mensendieck
Middenmeer - Wieringerwerf

 

Mijn naam is Jolien Glas, ruim 11 jaar ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Sinds 3 jaar werkzaam in Middenmeer. Per 17 januari 2017 tevens in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Mijn kracht zit hem in behandelen van baby's, pubers en volwassenen met klachten aan het beweegapparaat. De patiënt krijgt bij mij een heldere concrete probleemanalyse van zijn-/haar houdings-bewegingsgewoontes. Hierbij krijgt men direct handige tips om toe te passen voor directe verbetering. 

Het aanbod van de praktijk:

* Kinderoefentherapie

Behandelen van baby's en kinderen die moeite hebben met bewegen of afwijkende motoriek. Het behandelen van nek- hoofdpijn, spanningen en rugklachten bij 4-18 jaar. En concentratieproblemen vanuit het lichaam aanpakken en begleiden bij autisme. Gespecialiseerd in het behandelen van 0-18 jaar.

* Lekker fit!

Een groepstraining die de praktijk particulier aanbiedt. Voor diegene die wil blijven werken aan zijn lichaam, sterk en krachtig maken en hiermee klachten wil voorkomen, is welkom.

* Zwanger Gezond en Fit cursus

Wordt verzorgd voor de GGD op diverse locaties in Noord-Holland, waarbij de kennis van de zwangere rondom haar lijf en de aankomende bevalling centraal staat. Juiste manier van bewegen en oefeningen. 

* Werkplektrainingen

De praktijk verzorgd op locatie werkplekonderzoeken, geeft trainingen en zorgt er zo voor dat de werknemers zo aangenaam mogelijk blijven werken binnen de mogelijkheden van het bedrijf. Iets voor uw praktijk? Bijvoorbeeld hoe stel ik mijn werkplek in? Waar let ik op qua houding? Wat straal ik uit?

* Slaaplessen bij kinderen en pubers

Met leuke ontspannende oefeningen creeër je rust en een goede band tussen kind en ouder: weg met de strijd en tijd voor rust. Een op 1 coaching geeft het beste effect. 

 

jolien.glas@zorgring.nl

06 23 37 24 28 / 0227 - 74 34 26