BabyParade

Livia Nijholt
Naam:Livia Nijholt
Geboren op:14-05-2019
Gewicht:3640 gram
Dochter van:Remco Nijholt en Jose Hendrix, zusje van Rosalie


Workshop Een baby
08-06-2017

Workshop een baby 24-08-17

 

Workshop: ‘Een Baby!’

 

Op donderdag 24 augustus 2017 vindt de gratis workshop: ‘Een baby!‘ plaats. Tijdens deze workshop komen diverse vragen aan bod om aanstaande ouders voor te bereiden op de periode als de baby geboren is. De workshop wordt gehouden Medemblik.

 

De geboorte van een baby is een belangrijke gebeurtenis, maar ook spannend! Er zullen straks vele vragen zijn. De workshop ‘Een baby!’ geeft onder andere antwoord op de vragen: Wat kun je verwachten als de baby er is? Kun je een baby verwennen? Hoeveel slaapt een baby eigenlijk? Het is dus goed om in de zwangerschap voor te bereiden op de tijd als de baby er is. GGD Hollands Noorden helpt daar graag aan mee. De workshop is bedoeld voor moeders (en hun partner) die 25 weken of langer zwanger zijn. Het is een interactieve bijeenkomst ter voorbereiding op de nieuwe rol als ouder!

 

Datum, tijdstip, locatie en kosten

Datum :  donderdag 24 augustus2017

Tijdstip : 19.30 – 20.30 uur

Locatie : St Maartenshof, St Maartenshof 36F, 1671 CR Medemblik

Kosten : aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

 

Andere data of andere bijeenkomsten/cursussen?

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

 

Aanmelden en/of meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m do van 08.00-15.00 uur).