BabyParade

Benjamin Lewis Middel
Naam:Benjamin Lewis Middel
Geboren op:16-05-2020
Gewicht:3478 gram
Zoon van:Winfred Middel en Jennifer Nuijens, broertje van Oliver


Praktijk

Onze praktijk verleent zorg in de dorpen Hauwert, Kreileroord, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Opperdoes, Oostwoud, Slootdorp, Twisk, Wervershoof, Wieringerwerf en Zwaagdijk-Oost. Als je twijfelt of je tot ons gebied behoort, bel ons gerust.

In de praktijk werken Hinke van Belzen-Slappendel, Simone Bosma - van der Geest, Ingrid Barten en Fabienne Bergsma met veel plezier samen en vormen een hecht team. Tijdens de spreekuren kun je ons alle vier tegenkomen en zullen we ervoor zorgen dat je ons alle vier leert kennen.

Samen begeleiden we zwangerschappen, bevallingen en kraambedden. Als er geen complicaties zijn, ben je vrij om te kiezen voor een thuisbevalling ofwel voor een poliklinische bevalling in het Dijklander Ziekenhuis onder onze leiding. Ook als je onder leiding van de gynaecoloog bent bevallen, kun je ons bij thuiskomst op ons dienstnummer bellen voor begeleiding van het kraambed.

 

Wij houden op drie locaties spreekuur;

-      Verloskundigenpraktijk, Gedempt Achterom 1b te Medemblik

-       Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Middenmeer, Oester 31 te Middenmeer (woensdagochtend)

-       Huisartsenpraktijk van Dr. Alders, Omtaplein 16 te Wieringerwerf (wisselend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond)

 

De eerste controle vindt plaats rond 8 à 9 weken zwangerschap, gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie. Vanaf het moment van een positieve test kun je je bij ons aanmelden, zie hiervoor het kopje 'welkom'. 

Het kan zijn dat er een student aanwezig is tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed. Dit wordt altijd aangekondigd via de website. Tijdens een bevalling wordt dit altijd vooraf aan de telefoon gevraagd. Als je hier bezwaar tegen hebt kun je dit ten alle tijde aangeven.